Νέκταρ " Τ "

          είναι σε θέση να καταπολεμήσει & καθυστερήσει την πρόοδο
                  από μυϊκή δυστροφία & σκλήρυνση κατά πλάκας

                                            

                              ( Σύμφωνα με τις  Εκθέσεις των Ασθενών)

Nectar "T" Θεραπεία

Nectar "T"
Το Nectar "T" Πρόγραμμα  Ημερήσιας  Διατροφής  δημιουργήθηκε το 1993 από τον John Bazakis όταν η κόρη του είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από Αταξία Friedreich (μια εκφυλιστική ασθένεια παρόμοια με μυϊκή δυστροφία).


Το Nectar "T" Πρόγραμμα Ημερήσιας Διατροφής είναι το ίδιο  με τη καθημερινή φυσική διατροφή της Βασίλισσας Μέλισσας , που έχει σαν αποτέλεσμα να επεκτείνει την διάρκεια ζωής της 40 φορές περισσότερο από  τις άλλες μέλισσες( που τρέφονται  μόνο με μέλ)ι, να είναι άτρωτη σε ασθένειες και να έχει   τη δυνατότητα να κυοφορήσει.

 

Πώς επιδρά το Νέκταρ "Τ" στη Βασίλισσα Μέλισσα
Ο ακριβής τρόπος δράσης του μηχανισμού  αυτού  στον οργανισμό της είναι άγνωστος μέχρι σήμερα, αλλά τα αποτελέσματα της μακροζωίας της, η δυνατότητα να αποφύγει τις ασθένειες και η ικανότητα να κυοφορήσει δείχνουν ότι αυτή η τροφή έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει,  να επαναφέρει τα κύτταρα συνεχώς στη σωστή τους λειτουργία και  να ενεργοποίησει του μηχανισμούς του οργανισμού της που είναι  εν υπνώσει, μεταμορφώνοντας την από μια κοινή μέλισσα σε μία Βασίλισσα Μέλισσα.

 

Πώς επιδρά  το Νέκταρ "Τ" στόν Ανθρώπινο Οργανισμό
Αυτή η ενεργοποίηση -λόγω διατροφής με  Νέκταρ Τ  - των εν υπνώσει  δυνατοτήτων στον οργανισμό των μελισσών ,φαίνεται να επηρεάζει θετικά και τον ανθρώπινο οργανισμό

Σύμφωνα με παρατηρήσεις των ασθενών η διατροφή  Νέκταρ "Τ"  είναι σε θέση να:

Επιβραδύνει την ταχύτητα της εξέλιξης  των εκφυλιστικών ασθενειών , προκειμένου να καθυστερήσουν οι  επικίνδυνες επιπλοκές  για τη ζωή των ασθενών.
 
Αποτρέψει την  ταχύτητα εξάπλωσης  των Νόσων, από 20% έως 80%.

 Διευκολύνει την εγκυμοσύνη.
 
 Επιτύχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Προσδώσει  τον επιπλέον χρόνο που  χρειάζονται οι ασθενείς, προκειμένου να παραμείνουν  σταθεροί  μέχρι  να ανακαλυφθεί στο μέλλον η θεραπεία αυτών των ασθενειών

 


Χρόνος που απαιτείται για  to Nectar " T " να έχει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα
Νέκταρ " Τ " δρα προσθετικά στόν ανθρώπινο οργανισμό και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από  κατανάλωση   1 -4 μηνών.
Τα πρώτα θετικά σημάδια της αγωγής  Νέκταρ " Τ " είναι συνήθως καλύτερη Ευεξία , καλύτερη Αντοχή, καλύτερη Σεξουαλικότητα και καλύτερη πρωινή Έγερση .

 

 Πώς να ελέγξετε την επίδραση του Νέκταρ Τ στις  εκφυλιστικές ασθένειες
Όπως γνωρίζουμε ήδη ο στόχος του Νέκταρ Τ δεν είναι να εξαλείψει τις εκφυλιστικές ασθένειες, αλλά να απωθήσει την πρόοδό τους, προκειμένου να καθυστερήσουν οι επικίνδυνες  επιπλοκές για τη ζωή των ασθενών στο βάθος του χρόνου και  έτσι να  επιτευχθεί   ο επιπλέον χρόνος,  που οι ασθενείς χρειάζονται για να παραμένουν σε στη καλλίτερη δυνατόν κατάσταση , μέχρι να ανακαλυφθεί η θεραπεία αυτών των ασθενειών στο μέλλον.

Για το λόγο αυτό είναι δύσκολο μερικές φορές για τους ασθενείς, να ελέγξουν την ακριβή επίδραση του Νέκταρ Τ στον οργανισμό τους κατά την διάρκεια της αγωγής λόγω του γεγονότος ότι  η ασθένειά τους εξελίσσεται συνεχώς.
 
Ωστόσο, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος, μέσω της "Δοκιμή Αφύπνισης " να ελέγξουν την επίδραση του Νέκταρ Τ μέσω της άμεσης δράσης του  στην "Αυπνία", που πλήττει κυρίως ασθενείς που πάσχουν από εκφυλιστικές ασθένειες.
 
"Αϋπνία"
Οι ασθενείς που πάσχουν από εκφυλιστικές ασθένειες , ως επί το πλείστον, επιπρόσθετα υποφέρουν από αϋπνία, είτε λόγω της ασθένειας αφ΄εαυτής ή  από τα φάρμακα που λαμβάνουν ή και τα δύο.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα φάρμακα ή η ασθένεια αφ΄εαυτής , διαταράσσουν τη χημεία του εγκεφάλου.

Είναι καταστροφικό  για ένα άρρωστο άτομο να έχει αϋπνία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, αν ένα άτομο είναι άρρωστο, αυτός / αυτή πρέπει να κοιμηθεί για να ανακτήσει δυνάμεις που χάνονται   από την ασθένεια. Ο ύπνος είναι απαραίτητος  για την αναζωογονητική  τους πορεία . Σκληρά  φάρμακα διαταράσσουν τη χημεία του εγκεφάλου, η οποία παρεμβαίνει στην επούλωση.

Ο ύπνος είναι βασικός, έτσι ώστε το νευρικό σύστημα  να τεθεί σε ισορροπία και το σώμα  να μπορεί να χαλαρώσει.

 

Η "  Δοκιμή Αφύπνισης"
H "Δοκιμή Αφύπνισης " επιτρέπει στους ασθενείς να ελέγχουν την επίδραση του Νέκταρ Τ στον οργανισμό τους και  να ελέγχουν τις ακριβείς ημερήσιες δόσεις που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις εκφυλιστικές ασθένειες τους.

Για να μάθουν την ακριβή ποσότητα που απαιτείται, οι ασθενείς πρέπει να καταναλώνουν 1 κάψουλα (φιαλίδιο) του Νέκταρ Τ καθημερινά περίπου 2-3 ώρες πριν τον ύπνο.

Το αποτέλεσμα θα είναι μια καλύτερη διάθεση και αίσθηση ανανέωσης  ξυπνώντας το πρωί.
Οι ασθενείς πρέπει να ακολουθούν αυτή τη δοκιμή συνεχώς κάθε μέρα για να βρεθεί η ακριβής ποσότητα Νέκταρ Τ  που  τους  χρειάζεται μηνιαίως, προκειμένου να τους κρατήσει στο καλλίτερο επίπεδο αφύπνισης κάτι το οποίο συνδέεται άμεσα με την επίδραση του Νέκταρ "Τ" στον οργανισμό τους.


Δεν παρατηρούνται  ανεπιθύμητες αντιδράσεις από τη  καθημερινή διατροφή Nectar "T"
Το Νέκταρ "Τ" είναι μία φυσική αγνή ουσία που προέρχεται από τις κυψέλες, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες, μπορεί να ληφθεί ισόβια εκτός από τις περιπτώσεις των ασθενών που είναι αλλεργικοί στα προϊόντα μελιού.

Η Royal Cells Group παρατηρεί τούς ασθενείς όσο συνεχίζουν την διατροφή Νέκταρ "Τ"
 Η Royal Cells Group επικοινωνεί συνεχώς με τους ασθενείς, ώστε να παρακολουθεί την πρόοδο τους σε σχέση με τις ημερήσιες δόσεις  του Νέκταρ "Τ" και να τους βοηθήσει με συμβουλές για τα ιδιαίτερα προβλήματά τους