Νέκταρ " Τ "

          είναι σε θέση να καταπολεμήσει & καθυστερήσει την πρόοδο
                  από μυϊκή δυστροφία & σκλήρυνση κατά πλάκας

                                            

                              ( Σύμφωνα με τις  Εκθέσεις των Ασθενών)

Γενικές Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡ Τ


Τα συστατικά του Νέκταρ Τ είναι 

 

1. Φρέσκος καθαρός βασιλικός  Πολτός (96%)

(Επιλεγμένος από μελίσσια που βρίσκονται μακριά από Γεωργικές καλλιέργειες )

 

2. Φρέσκο καθαρό μέλι Θυμαριού (1%)

(Επιλεγμένο από μελίσσια που βρίσκονται μακριά από Γεωργικές καλλιέργειες )

 

3. Φρέσκο θυμάρι καθαρή πρόπολη (3%)

(Επιλεγμένο από μελίσσια που βρίσκονται μακριά από Γεωργικές καλλιέργειες )

 Βασιλικός πολτός


Οι Βασίλισσες Μέλισσες δεν γεννιούνται αλλα κατασκευάζονται,, διότι τρέφονται ειδικά και μόνο με Βασιλκό Πολτό , Χωρίς  αυτή την ειδική τροφή οι Βασίλισσες Μέλισες δεν θα αναπτύσσονταν κανονικά,

Ο Βασιλικός Πολτός ειναι ενα φυσικό , σπάνιο , παχύ  ,εξαιρετικα θρεπτικό ,χροιάς γαλακτώδους λευκό  ,κρεμώδες υγρό το οποίο εκκρίνεται  από  τους υποφαρύγγειους αδένες των απλών μελισσών. Οι Βασίλισσες Μέλισσες ζουν αποκλειστικά τρεφόμενες με Βασιλικό Πολτό και σε αυτο αποδίδεται το υπερβολικό τους μέγεθος και η μακροβιότητα τους. Ειναι κατα 42% μεγαλύτερες και ζυγίζουν 60% επιπλέον απο τις εργάτριες μέλισσες. και  πρός εκπληξή μας ζούν 40 φορές περισσότερο από τις εργάτριες μέλισσεςμ επτά χρόνια έναντι επτά εβδομάδων. Οι Βασίλισσες Μέλισσες γεννούν 2000 αυγά κάθε μέρα και κάθε τοκετός ζυγίζει 2και 1/2 φορές το δικό της βάρος.

 

Βιοχημικώς μιλώντας, ο βασιλικός πολτός είναι ένα πολύ περίπλοκο περιεχόμενο. Είναι μια πολύ πλούσια πηγή πρωτεϊνών και περιέχει οκτώ απαραίτητα αμινοξέα, σημαντικά λιπαρά οξέα, σάκχαρα, στερόλες και φωσφορικές ενώσεις καθώς και ακετυλοχολίνη. Ακετυλοχολίνης που χρειάζεται για τη μετάδοση μηνυμάτων νευρικά από κύτταρο σε κύτταρο.


Περιέχει γ-σφαιρίνη, που είναι γνωστή για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την καταπολέμηση των μολύνσεων. , περιέχει βιταμίνες Α, Β, Γ, Δ και Ε. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για B-πολύπλοκο περιεχόμενό της, συμπεριλαμβανομένων των B1, B2, B6, B12, βιοτίνη, φολικό οξύ, και ινοσιτόλη.  Ο βασιλικός πολτός είναι πλούσιος  σε βιταμίνη Β παντοθενικό οξύ (Β5), αναγνωρίζεται για την ικανότητά του να μειώσει τα επίπεδα στρες. Παρέχει επίσης τη mineralscalcium, χαλκό, σίδηρο, φωσφόρο, κάλιο, πυρίτιο και  θείο.

 

Θυμάρι πρόπολη

 Η Πρόπολη βοηθά στη ρύθμιση ορμονών και είναι μία  αντιβιοτική  ουσία που διεγείρει τη φυσική αντίσταση του σώματος.  Η Πρόπολη μπορεί να χρησιμοποιηθεί  από  ασθενείς αλλά και υγιείς, ως μέσο για την προστασία από τα βακτηρίδια.

Διεγείρει το σχηματισμό των κυττάρων και ιστών, και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα , ρυθμίζει τις ορμόνες και έχει επίδραση και στίς πνευμονικές ασθένειες..

 

Θυμαρίσιο μέλι

Περιλαμβάνει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες .

 

Ιστορία

Στην αρχαιότητα πίστευαν ότι οι  καταπληκτικές ιδιότητες αυτής της σπάνιας φυσικής διατροφής ήταν ο λόγος για να αποτελεί ο Βασιλικός Πολτός την  αποκλειστική τροφή των Θεών και εξαιτίας αυτής της διατροφής τους ήταν αθάνατοι.

Πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί κήρυξαν  τη μέλισσα ως Θεό και κατασκεύασαν γλυπτά και  κέρματα προς τιμήν της (όπως αυτή που χρησιμοποιούμε για το λογότυπο μας)